Ajax op reis naar Turkije: de exclusieve foto’s

Ajax is vandaag – voor zover bekend zonder Israëlische spelers – voor een trainingskamp afgereisd naar Turkije. De redactie Social Media & Internet van Ajax-Blog heeft de eerste foto’s en exclusieve video’s.

De Ajax-selectie is bijzonder goedgemutst afgereisd naar Turkijke. “Off we go”, tweette Daley Blind enthousiast voor vertrek. Ajax-aanvoerder Siem de Jong signaleerde: “We gaan weer beginnen!”.

Op fotografisch gebied waren vooral de boezemvrienden Nicolai Boilesen en Davy Klaassen goed bezig. De Deense brekebeen plaatste onderstaande topplaat op zijn Instagram-account.

(Foto: @NicoBoilesen)

Thumbs up for Nico! Even later kon Davy het ook niet laten en maakte een selfie vanaf de andere kant. Iets scherper dan die van Nico, maar wel in spiegelbeeld.

(Foto: @DavyKlaassen)

Correspondente Olga
Ajax doet komend weekeinde mee aan de uiterst prestigieuze Antalaya Cup, waaraan ook Galatasaray, Celtic en Trabzonspor deelnemen.Tot die tijd is het trainen geblazen, maar ook ontspannen in het schitterend gelegen Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in Belek.

Hoe lekker het genieten is in Cornelia Diamond, wordt in onderstaande video uitgelegd door onze enthousiaste Russische correspondente Olga.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.