Rep en Winter luisteren Ajax-reünie op met Muppet-act

Voor de derde keer werd afgelopen weekeinde de Ajax-reünie gehouden, met oud-Ajacieden van alle leeftijden. Johnny Rep en Aron Winter ontpopten zich tijdens de wedstrijd Ajax-Heracles als Statler & Waldorf, de twee oude mannetjes op het balkon van de Muppetshow.

Statler & Waldorf (Beeld: Ajax TV)

Het was een gezellige boel bij de Ajax-reünie, zo blijkt uit onderstaand verslag van Ajax TV. De oud-Ajacieden werden onder meer geconfronteerd met een nieuwe attractie in de Arena: een rode loper met daarop alle namen van oud-spelers en -trainers van Ajax sinds 1900. Dat zijn er nogal wat.

Ruud Geels was in ieder geval enthousiast: ‘Echt heel mooi, heel apart, ik heb het nog nooit gezien. Ik ga het thuis ook doen met de naam van mijn vrouw en mijn kinderen en kleinkinderen. Ik vind het een goed idee.’

Prima en uitstekend
Ook de Oostenrijkse cultheld Felix Gasselich was van de partij, onder meer bekend van het Ajax-elftal met de meest memorabele snorren. Gasselich legde ook een verklaring af op Ajax TV: ‘Ik ben de derde keer hier. Ik ben Felix Gasselich, kom van Wenen, maar ik vind het heel prima en uitstekend.’

Ook Jari Litmanen en de altijd vrolijke Kiki ‘will.i.am‘ Musampa komen in het verslag aan het woord, maar let dus ook even op het duo Rep en Winter in de Engelenbak. Check het verslag hieronder.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.