Ajax-fans lachen om supportersacties Feyenoord-FC Utrecht

Voor Ajax-fans viel er zondag wel het een te ander te lachen bij de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht. Feyenoord won weliswaar, maar de supporters in De Kuip lieten zich van hun grappigste kant zien.

Zo brak er twee minuten voor tijd een explosie van vreugde uit in De Kuip toen het gerucht ging dat AZ 3-3 had gemaakt tegen Ajax. Het Legioen ging uit zijn dak en ook de technische staf sprong enthousiast op. Maar het bleek een vergissing van enkele enthousiaste jongens die was overgeslagen op de rest van het stadion. AZ-Ajax eindigde keurig in 2-3.

Dat kan natuurlijk gebeuren. Ook grappig, maar toch iets tragischer is dit spandoek dat de supporters van FC Utrecht in De Kuip hadden opgehangen.

(Via @voetbalchaos)

Wat moeten we daar nu weer van zeggen? Het is voor de Utrecht-fans niet te hopen dat Ajax dit seizoen inderdaad zijn derde landstitel op rij en 32ste schaal in totaal pakt.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

5 reacties op “Ajax-fans lachen om supportersacties Feyenoord-FC Utrecht

 1. Rrrrotterdam

  Hadden we maar zo’n mooie multifunctionele sporthal, dan konden we op de gigantische videowalls beelden bekijken van de wedstrijd van de aartsrivaal, net als in Amsterdam het geval was. Je kan het maar nodig hebben in de altijd lastige wedstrijd tegen Excelsior, niet dan?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha

  Hadden we maar een Marokkaans burgemeester

    /   Beantwoorden  / 
 3. Nico

  Hadden we maar zelfspot.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Ik lust geen hutspot Nico

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mark78

  Je zou maar zo`n treurig en gefrustreerd figuur zijn als dhr of mevr. Rrrrroterdam, gelukkig zijn er nog medicijnen tegen depressiviteit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.