Conflict tussen Swart en Mulder op Ajax-gala

Lucky Ajax bestaat al ruim twintig jaar. Het team met voormalige topspelers van Ajax speelt jaarlijks nog een paar (doorgaans ludieke) wedstrijden. In januari is het traditionele galadiner van Lucky Ajax. Dit jaar kwam het daarbij tot een conflict tussen Sjaak Swart en Jan Mulder.

Op het galadiner kwamen weer veel Ajax-vedetten van weleer bijeen. Zoals Dick Schoenaker, John Rep, Edwin van der Sar en de gebroeders De Boer. Ook Kiki ‘Will-i-am‘ Musampa was dit jaar van de partij.

De ultra-relaxe linksbuiten was tegenover Ajax TV weer goed voor een paar sterke uitspraken: ‘Ik zoek een tafel, maar ik kan hem niet vinden. Het is allemaal black tie dus het ziet er hetzelfde uit. Dus ik denk ik ga maar een witte tie doen, want wit is het nieuwe black, dacht ik, en black is het nieuwe wit.’

‘Geen echte Ajacied’
Speciale gast op het galadiner was oud-Ajacied Jan Mulder, die ook een toespraak hield. Daarbij kwam een aloud conflict naar boven. Mulder vindt het moeilijk om met Swart naar Ajax te kijken vanwege diens partijdigheid en gescheld, terwijl Swart vindt dat Mulder geen echte Ajacied is.

Check het verslag van Lucky Ajax-gala hieronder.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Conflict tussen Swart en Mulder op Ajax-gala

  1. Lila K. Mcintosh

    Uiteindelijk is Traditionsverein Vojvodina teruggekrabbeld en toch nog akkoord gegaan, in ruil voor een Ajax-tas met 500.000 euro. Aanvaller Dejan Meleg wordt gezien als een supertalent. Hij heeft voor 3,5 jaar getekend en zal eerst bij Jong Ajax gaan proefdraaien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Info klopt niet helemaal.Ajax heeft 650.000 euro betaald voor Meleg.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.