Ajax-iconen De Boer en Van der Sar bewonderen Jezus

Het traingskamp van Ajax in Brazilië zit er bijna op. Op de voorlaatste dag vonden Ajax-trainer Frank de Boer en directeur Edwin van der Sar nog even tijd om hun bewondering voor Jezus Christus uit te spreken.

De twee Ajax-iconen bezochten namelijk het beroemde Christus-beeld in Rio de Janeiro: Cristo Redentor, oftewel Christus de Verlosser. Het 38 meter hoge beeld staat op de 710 meter hoge berg Corcovado en kijkt zo dag in dag uit op de godvruchtige vingers van de inwoners van Rio.

Maar het is natuurlijk wel een toeristische trekpleister van jewelste. Edwin van der Sar constateerde op TwitterThe views are getting better at the statue of Christ The Redeemer!

 

Foto: @vdsar1970

 

 

Frank de Boer kon niet anders dan bewonderend toekijken. Must see in #Rio #Christ the redeemer #morrodecorcovado, prachtig uitzicht!, liet De Boer via Twitter weten. Op de foto is te zien dat de Ajax-trainer inmiddels het licht lijkt te hebben gezien en Jezus op zijn netvlies heeft staan.

Foto: @FrankRonald1970

 

Het trainingskamp in Brazilië wordt vanavond afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Vasco da Gama. Amen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-iconen De Boer en Van der Sar bewonderen Jezus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.