Ajax-spits Babel moet na nederlaag toch weer rappen

Foto: @RyanBabel

Ryan Babel komt pas na de winterstop weer in actie voor Ajax vanwege zijn schouderblessure. Maar wat voert Babel in de tussentijd eigenlijk uit? Computerspelletjes spelen met bevriende rappers, zo blijkt uit een filmpje van Ajax TV.

De Ajax-spits ging op bezoek bij zijn hiphopvrienden RB Djan en Darryl voor een potje voetbal op de Playstation. Het werd een hele dolle middag, zo blijkt uit onderstaande video. Want de verliezer moest een geinige uitdaging aangaan.

Babel kampt dan weliswaar met een geblesseerde schouder, gamen gaat het hem nog goed af. Met als gevolg dat verliezer RB Djan in korte broek en op blote voeten de sneeuw in moet, Ajax scanderend met een peuk in zijn mond. Darryl moet na een verliespartij tegen Babel een ‘dikke hap sambal’ nemen.

Geheel spontaan
Maar uiteindelijk lijdt ook Ryan Babel een gevoelige nederlaag. Zijn tegenprestatie is dat hij ‘een verse gaat gooien’ voor de rappers. Hoewel hij zelf al zegt dat hij dat beter niet meer kan doen. En zo duikt het olijke trio geheel spontaan meteen maar de studio in.

Check hieronder de exclusieve beelden van Ryan Babel in zijn vrije tijd.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-spits Babel moet na nederlaag toch weer rappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.