Ajax-trainer De Boer roept Sulejmani op het matje

Ajax-trainer Frank de Boer heeft Miralem Sulejmani op het matje geroepen. De aanvaller is al wekenlang geblesseerd aan zijn enkel, maar speelde dinsdag ineens toch mee met Servië tegen Macedonië (0-1).

De Boer had daar helemaal niet op gerekend en heeft de Serviër vandaag ontboden. In De Telegraaf spreekt de Ajax-trainer zijn verbazing uit:

‘Heeft hij echt gespeeld? Dit is echt een heel grote verrassing. Als clubs moeten we spelers afstaan aan de nationale teams en kunnen we alleen aangeven wat verstandig is en niet. We zullen sowieso even met de medische staf overleggen.’

Goed overleg
De Boer vervolgt: ‘Miralem is voor Ajax een heel dure speler. En als trainer hoop je niet dat je hem weer een paar maanden moet missen. Ik vind dan ook dat een rentree in goed overleg moet gebeuren. En ik denk niet dat dit het geval is geweest.’

De Ajax-trainer ziet echter ook iets positiefs in de speeltijd van Sulejmani: ‘Aan de andere kant ben ik natuurlijk blij dat Miralem kennelijk weer kan spelen.’

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-trainer De Boer roept Sulejmani op het matje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.