Ajax toch in zee met club van Tscheu La Ling?

Ajax wil toch gaan samenwerken met AS Trencin, de Slowaakse club van Tscheu La Ling. Dat zeiden zowel Johan Cruijff als Ling zelf na een oefenduel op De Toekomst tussen een team van overgebleven Ajax-spelers en Trencin.

Het duel eindigde onder toeziend oog van Cruijff in 1-1. Een aantal dingen viel op:

Eyong Enoh maakte na bijna een half jaar blessureleed zijn rentree.

Er deed een Ier op proef mee: niemand minder dan de 18-jarige Ronnie Hawkins.

Voedingssupplementenboer
Tenslotte fungeerde Lorenzo Ebecilio bij Ajax als rechtsback. Was er soms niemand anders te vinden? Had Ebecilio niets beters te doen? Of hebben we hier te maken met een soort Michael Reiziger-achtige transformatie van middelmatige aanvaller tot stijlvolle verdediger? Wordt – wellicht – vervolgd.

Over voedingssupplementenboer Tscheu La Ling en zijn Trencin gingen lang geleden, toen Ajax nog bol stond van de bestuursperikelen, de wildste verhalen rond. Met name uit de mond van toenmalig RvC-voorzitter Steven ten Have. Die tijd is nu voorbij, zei Ling tegen RTV Noord-Holland.

Gevulde koeken
‘Ik heb met de directie van Ajax gesproken. We hebben koffie en gevulde koeken gehad en we gaan kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Er zit nu een nieuwe club mensen. Het is nu anders dan toen’, sprak Ling.

Ook dit wordt – ongetwijfeld – vervolgd.

 

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax toch in zee met club van Tscheu La Ling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.