Ajax-spelers Lukoki en Ligeon dissen elkaar met foto’s

Het was geen beste week voor Ajax, met een nederlaag tegen Real Madrid en een gelijkspel tegen FC Utrecht. Gelukkig viel er ook nog wat te lachen, met dank aan Jody Lukoki en Ruben Ligeon.

De snelle Lukoki en denker Ligeon zitten allebei op Twitter en kregen het afgelopen weekend met elkaar aan de stok in een soort battle met foto’s. Check hieronder de foto’s met het snedige commentaar van beide Ajax-talenten.

 

Ruben Ligeon: Faka @JLukoki dit je nieuwe paspoort foto?

Foto: @RLigeon

 

Jody Lukoki: @RLigeon waarom kryg je boete?

Foto: @JLukoki

 

Ruben Ligeon: Je wou je eigen clip maken he @JLukoki

Foto: @RLigeon

 

Tot zover de fotostrip van Jody Lukoki en Ruben Ligeon. Tot de volgende keer!

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

8 reacties op “Ajax-spelers Lukoki en Ligeon dissen elkaar met foto’s

 1. jarno

  ze hebben zeker niks beters te doen daar?

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   blijkbaar niet .Dit blog is al bijna net zo dood als het Psv blog .Zouden het toch glory hunters zijn hiero ?.Viel me zondag al op dat er lekker werd gefloten toen het niet 100procent liep tegen Utrecht .

     /   Beantwoorden  / 
   1. jarno

    inderdaad, dat viel mij ook al op ja.

      /   Beantwoorden  / 
    1. oog

     Zonder mij is het hier inderdaad erg stil :)
     .
     Wordt weer tijd voor een discussie over Ajax en PSV. Jammer dat de meest aanwezige deelnemers hier liever een dooie blog hebben.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Ron

      Ach, je denkt hjet lek boven te hebben en je bent er weer?? Gloryhunter! Waar was je toen de amateurs het PSV moeilijk maakte?? Toen Utreg met 9 man op de been bleef…. Waar was je toen???
      En nu meldt meneer zich bij Ajaxblog.nl… Waarom?? Omdat wij 1-1 speelden? En jullie tegen een zwak team 4-0 maakten? Inwrijven? Ga je gang… Doen alle gloryhunters

        /  
 2. Mark78

  Gloryhunters? Ja wellicht een paar, belachelijk inderdaad dat mensen meteen gaan fluiten maar dat is slechts een gedeelte. Slechte wedstrijd van Ajax. Blijkbaar hebben ze moeite met de motivatie en concentratie na een CL wedstrijd. Twenteforever om heel eerlijk te zijn zag ik voor de wedstrijd Ajax-Twente ook heel veel reacties van Twente-supporters en na de wedstrijd ben jij de enige geweest die nog een reactie geplaatst heeft. Dat zijn wat mij betreft gloryhunters…

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Mark ben het groten deels met je eens . Ach overal heb je supporters die bij een nederlaag vanhun club zich verstoppen of er zo ziek van zijn dat ze f de plaat poetsen .Ik zelf heb dat ok wel eens dat gevoel van nu f niet .Kan verder rustig met menigeen discusieeren ,alleen met bepaalde figuren (zeg het heeel netjes ) wil ik nog wel s vals doen hahahahah .

     /   Beantwoorden  / 
 3. Ron

  Was zeker niet best, en dan loop je ook nog net tegen een eigen goal aan. Utrecht vocht er voor en verdiende het punt.. klaar!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.