De boekentip van Ajax-verdediger Mitchell Dijks

Foto: @Miitchd

Op Ajax.blog.nl besteden we regelmatig aandacht aan literatuur, poëzie, toneel en muziek. Deze keer: de boekentip van Ajax-verdediger Mitchell Dijks.

Mitchell Dijks is een van de talentvolste verdedigers die Ajax in huis heeft. Voetbal is dan ook zijn passie, maar ook voor een goed boek draait de behendige linksback zijn hand niet om. Zijn boekentip: Zwarte Sylvester van James Worthy.

Het verhaal gaat over de terminaal zieke 17-jarige Sylvester die zich onsterfelijk wil maken door seriemoordenaar (‘het Monster van Mokum’) te worden. Het boek van de luidruchtige Worthy kreeg wisselende kritieken, maar Ajax-talent Dijks trekt zich daar niets van aan.

Serieuze Mitch
Op Twitter liet de belezen Dijks afgelopen week zijn licht schijnen over Zwarte Sylvester:

Boek lezen op een zaterdag avond.. Serieuze mitch ?? Haha wel goed boek “zwarte sylvester” vann james worthy

Tot zover de boekentip van een Ajacied van deze week. Mocht er de komende tijd weer een Ajax-voetballer een boek uitlezen, dan hoort u het als eerste!

Meer culturele tips van Ajacieden lezen? Check:

De theatertip van Jan Vertonghen

De theatertip van Vurnon Anita

De boekentip van Jan Vertonghen

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

14 reacties op “De boekentip van Ajax-verdediger Mitchell Dijks

 1. Peter

  Bij Twente zijn ze al volop met de wedstrijd bezig en hier hebben we het over boeken? Leg eens uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. warco

   Peter , het valt mij al langer op dat de beheerders van dit blog meer bezig zijn met wat zij zelf leuk vinden ( statistieken , quizjes ) , dat de meeste Ajax fans dit blog dan ook links laten liggen verbaast mij niets .

     /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   is het geen vorm van arrogantie? wij zijn Ajax ! Het kan ook zijn dat veel mensen afhaken op bepaalde figuren (Hahaha en Paul !)de blogbevuilers per uitstek die niks anders kunnen dan shit rondstrooien .Een voorbeeld? kijk maar op voetbalblog >feyenoordblog !

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Ben je weer aan het stoken? Gelukkig hou jij het niveau wel op peil ;) Mischien moet ik eens alle berichten van jou wat jij over Ajax hebt gezegt hier op het blog zetten kijken als Peter jou nog zo’n leuke jongentje vind.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     Die stukjes waar je het over hebt zijn meestal voor jou bedoeld dat klopt ! of zoals de Duitsers zaggen :jedem das seine ! oftewel in goed Nederlands :iedereen wat hem toekomt !ANDERS SNAP JE HET TOCH NIET !.
     begrijpend lezen zeg je dat iets? blijkbaar niet !dag zakenmannnetje !

       /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

     nog een kleine aanvulling >>wil je graag jouw shit geschreven stukjes terug zien uit de historie van >twenteblog ,groningenblog ,voetbalblog ,feyenoordblog ??feit is dat jij al TIG keren daaraf bent gedonderd danwel je berichten zijn verwijderd !En de mijne>????bijna nooit en nog nooit een ban !iets daar jij een abonnement op hebt blijkbaar .tja als je een keer dat niveau hebt !!!

       /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Nee klopt Warco ik vind ook dat de moderators zich meer met voetbalzaken bezig moeten houden.Het gaat tegenwoordig over een helehoop,behalve over voetbal.Duidelijk punt van jou en ik sta erachter.Ik irriteer me ook vaak over al die randzaken op een voetbalblog

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Peter ik kan je dat wel uitleggen Twente kijkt tegen Ajax op en hoopt op net zo’n mooie historie als Ajax. En voor Ajax is dit gewoon een thuiswedstrijd en Ajax heeft al alles gewonnen wat je maar kunt winnen daarom is het hier altijd rustig op het blog.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Twente zal tegen Ajax opkijken ? Dat is denk ik voorlopig passe ! feit dat dit blog totaal geen inspiratie meer heeft om over voetbal te praten ,het begin van Marco was super! maar ja hoe zou dat nu komen ? gewoon kwissen ,over boeken lullen en nog meer zaken waar het nergens om gaat .Tja als je dan ook nog een PAUL EN HAHAHAH in je programma hebt zitten die alleen maar shit verkondigen dan gaat het snel bergafwaards .

     /   Beantwoorden  / 
   1. Hahaha

    Gevoelige snaar geraakt? Twente wil maar al te graag Ajax achterna als het om de prijzen gaat ofnie? En ik kan wel begrijpen dat mensen die in een achterstandswijk wonen niet van boeken houden. Ik lees veel boeken daarom ben ik ook een succesvol zakenman.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     jij een succesvol zakenman ? waha je doet zeker in escort van jongetjes sukkel .Alleen de taal die je uitbraakt zegt genoeg over jouw niveau ! En dat is (ondanks )je vermeende zakenman theorie van een zeer laag gehalte .Laten we daar helemaal maar over zwijgen .Nu ga je op je ajaxblog het heertje uithangen ? Als er een schijnheilig is ben jij het wel .Heb je zeker nog nooit van witte boorden tuig gehoort ? welnu kijk eens in de spiegel!dag zakenman !

       /   Beantwoorden  / 
   2. Hahaha

    Calimeroforever ik lees liever een boek of speel liever kwisjes dan dat ik op het twenteblog kom en dat er staat NAGENIETEN VAN DE BEKERWINST IN RIDDERKERK want als je tegen een amateurclubje moet nagenieten dat is wel treurig ofnie?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     jouw intelligentie is blijkbaar niet zo hoog !Dat stukje over de bekerwinst van Twente is gewoon sarcastisch geschreven door Jack ! tja begrijpend lezen is blijkbaar voor jouw niveau te moeilijk .Hoe je maar bezig met stripverhaaltjes ,die zijn er voor jouw niveau ! …dag zakenman !

       /   Beantwoorden  / 
 4. Mexx

  Het is wel een goed boek trouwens :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.