Op vakantie met Ajax-speler Siem de Jong: Miami

Terwijl Twente-broer Luuk lange uren maakte op het EK-trainingsveld en de bank, zette Ajax-broer Siem de Jong de afgelopen tijd de bloemetjes buiten in de Verenigde Staten. Dit is, exclusief verzameld, deel 2 van zijn fotoalbum.

Ajax-topscorer Siem de Jong vertrok eind mei naar de Verenigde Staten voor een dubbele stedentrip: New York en Miami. Niet slecht hoor. Het vakantiealbum van een weekje NY zien we in deel 1 van Op Vakantie met Siem de Jong. Vandaag gaan we naar: Miami!

De trip naar Miami (ook de favoriete spot van Gregory van der Wiel) stond voor Siem de Jong vooral in het teken van Miami Heat, zijn favoriete basketballteam. In de NBA-playoffs moest de Heat het opnemen tegen de Boston Celtics. Siem was van de partij:

Foto: @SiemdeJong

Een prachtig shot van De Jong. Terwijl Jan Vertonghen ‘s nachts in Amsterdam tevergeefs op televisie naar de wedstrijd zat te zoeken (Dus ik blijf weer wakker en vind nergens #NBAplayoffs op mijn tv!), zat Siem op een prima plek in de American Airlines Arena.

Helaas werkten onze vrienden van Miami Heat niet mee: de pot ging verloren. ‘Heat lose but had a great night‘, hield De Jong de moed erin op Twitter.

Foto: @SiemdeJong

Een kleine domper dus. Gelukkig was Siem nog wel in de gelegenheid om de shirts van zijn twee favorieten (Lebron James en Dwyane Wade) op de gevoelige plaat vast te leggen. Of dit in de kleedkamer van de Heat of in de souvenirwinkel is gebeurd, is onbekend.

Foto: @SiemdeJong

Verder kon Siem zich in Miami gelukkig ook nog vermaken door een filmpje te pakken en lekker vlees te eten, zo blijkt uit zijn tweets. En helemaal fijn: uiteindelijk wist Miami Heat de Boston Celtics te verslaan. In de NBA-finale tegen Oklahoma City Thunder is de stand op dit moment gelijk.

Miami Heat, kunnen die wel een beetje basketballen? Check wat Heat-momentjes van afgelopen seizoen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Op vakantie met Ajax-speler Siem de Jong: Miami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.