Ten Have en Römer pakken eindelijk koffers bij Ajax

RvC-voorzitter Steven ten Have en Paul Römer zijn eindelijk en toch nog ineens opgestapt als commissarissen bij Ajax. Na acht vreselijke maanden blijft Ajax nu haveloos achter.

Het opstappen is in het kader van het ‘gefaseerd aftreden’ van de RvC, zoals begin februari werd aangekondigd. Ajax meldt op de website:

‘Gezamenlijk laten beiden weten dat zij voornemens waren eerder af te treden, maar dit vertrek hebben uitgesteld in afwachting van het voordragen van kandidaat-commissarissen door de Bestuursraad van de vereniging AFC Ajax. Tot op heden heeft de Bestuursraad echter geen kandidaat-commissarissen voorgedragen.’

Gezellig
De RvC bestaat nu nog uit het gezellige trio Edgar Davids, Marjan Olfers (die er ook alleen maar zitten om een bepaalde reden) en natuurlijk uit Johan Cruijff.

Hoewel er nog steeds geen kandidaat-commissarissen zijn gevonden, geven Steven ‘belang van Ajax’ ten Have en Paul ‘ben ik in beeld’ Römer er nu toch de brui aan. Net op de dag dat Johan Cruijff in zijn column in De Telegraaf voor de zoveelste keer tekeer ging tegen de plucheklevers bij Ajax.

Onacceptabel
‘Nu het eerste elftal weer op de goede weg zit, is het vervelend te constateren dat twee maanden na de uitspraak van de rechter iedereen binnen Ajax nog op z’n stoel zit. Voor de toekomst van de club is dit onacceptabel’, aldus de eeuwige nummer 14.

Het is aan de bestuursraad om de komende tijd kandidaat-commisarissen voor te dragen die ook de drie overgebleven feestvarkens kunnen vervangen. Morgen is een eerste vergadering van de nieuwe bestuursraad, die bestaat uit Maarten Oldenhof, Ronald Pieloor, Hennie Henrichs, Tonnie Bruins Slot, Jan Buskermolen, Dick Schoenaker en Cees Vervoorn.

Wordt – ongetwijfeld – vervolgd.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ten Have en Römer pakken eindelijk koffers bij Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.