Goed begin van 2012 voor Gregory van der Wiel

Mensen die zich de afgelopen dagen zorgen hebben gemaakt over Gregory van der Wiel, hadden het helemaal aan het verkeerde eind. Het gaat namelijk nog steeds uitstekend met Gregory van der Wiel. Dat is op te maken uit het derde deel van onze succesvolle reeks: Op Vakantie met Gregory van der Wiel.

De vaste lezers weten inmiddels al dat Greg de kerstvakantie doorbrengt in South Beach, Miami, home of the West Coast Hiphop. Na een goed begin van de trip was er op 28 december even een klein dipje, toen de KNVB met het lumineuze plan kwam om de bekerwedstrijd tegen AZ in z’n geheel over te spelen. Greg baalde daar flink van, zo meldde hij op Twitter: lekker dan, daar gaat m’n goal scheve regels hier in NL, schaf ze dan gewoon af!

Gelukkig klom Gregory alweer snel uit het dal. Het bezoek aan het beroemde hotel Fontainebleau deed hem al goed, en de ontmoeting een dag later met het niet onknappe fotomodel Abella Anderson bracht Greg weer helemaal in vakantiestemming.

@abellaxxx was nice meeting you!

Oud en Nieuw zelf bracht de stoere vleugelverdediger door op South Beach, met enkele andere toffe gasten.

Happy 2012, Greg (tweede van links)!

2012 is gonna be a great year. I can feel it! Aldus Gregory van der Wiel. Helaas voor Greg is de vakantie in Miami inmiddels afgelopen. Zoals de bedroefde voetballer tweette: I love Miami! I dont wanna leave #sadface.

Helaas, Greg. Voor vrijdag staat een oefenwedstrijd tussen Ajax en Almere City gepland. Maxima rond 5 graden en een regenkans van 50 procent.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Goed begin van 2012 voor Gregory van der Wiel

  1. Ron

    Tja… Goal gewoon uit de boeken… Fouten van scheidsrechters zijn niet terug te draaien… Dit wel!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.