Ajax-trainer Frank de Boer ziet het rooskleurig in

Ajax heeft door een 3-0 overwinning op FC Twente de datum voor de kampioenswedstrijd officieus kunnen vastleggen: op 13 april, thuis tegen onze vrienden van ADO Den Haag, pakt Ajax zo goed als zeer waarschijnlijk zijn vierde landstitel op rij. Chapeau!

De overwinning op FC Twente was voorspeld maar geflatteerd en werd opgefleurd door mooie goals. Ajax-trainer Frank de Boer was tevreden over het feit dat er ‘weer drie!’ verschillende doelpuntenmakers waren.

De volgende wedstrijd is het nucleaire uitduel tegen RKC Waalwijk op woensdag 2 april.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.