Ajax klopt Friezen door Klasse-Lasse Schöne hättrick

Het was al voorspeld in onze betrouwbare prognose: Ajax heeft een relatief eenvoudige zege geboekt op sc Heerenveen. Dankzij drie goals van Klasse-Lasse Schöne. Onze analist: ‘Een prima uitslag!’.

Onder het toeziend oog van legendes als Johan Cruijff, Marco van Basten, Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Michel Platini speelde Ajax een alleraardigste partij, met natuurlijk Lasse de Deense Klassebak als wunderschön middelpunt met twee onberispelijk ongeschoten strafschoppen en een droge schuiver.

Lasse gaat dus lekker, zo erkende hij zelf ook na zijn (niet loepzuivere of onvervalste maar wel doeltreffende) hattrick.

Ajax-trainer Frank de Boer was voor de verandering weer eens positief over het vertoonde Ajax-spel.

Tenslotte natuurlijk alle respect voor de verliezende coach: il grande Marco van Basten.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Ajax klopt Friezen door Klasse-Lasse Schöne hättrick

 1. flonkl

  En 2 strafschoppen…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark78

  Dat staat ook in de tekst flonkl, wat is je punt?

    /   Beantwoorden  / 
  1. flonkl

   Ajax klopt Friezen door 2 strafschoppen.

   In Europa hebben ze geen ned. arbitrage en dat is goed te merken zeg. Nooit doorgaan in de CL, om vervolgens uitgeschakeld te worden door Roemenen of Zwitsers.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Mark78

  Ah flonkl, je bedoelt die twee strafschoppen waar niemand aan twijfelde? (het is niet toegestaan een boogbal voor de goal met je arm weg te stompen, het is namelijk voetbal en geen volleybal) Die derde duidelijke strafschop die niet gegeven werd? Die onterecht afgekeurde goal (geen buitenspel) en de Roon die ondanks meerdere duidelijke overtredingen geen tweede geel kreeg? Wat hebben we de arbitrage weer meegehad zeg. Anders had Heerenveen uiteraard dik gewonnen……… Haha.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.