Prognose Vitesse-Ajax: wat leuk, Ajax pakt titel!

Het is alweer zondag, dus matchday. En wat voor één: Ajax neemt het in Arnhem op tegen Vitesse en zou in theorie al kampioen kunnen worden. We blikken vooruit aan de hand van onze betrouwbare prognose.

Ajax kan dus de kampioensschaal pakken in het stadion van de club die van Chelsea geen toestemming heeft om kampioen te worden. Frappant! Als Ajax wint en Feyenoord verliest punten tegen RKC Waalwijk, is de vierde titel op rij een feit.

De man in vorm van de laatste weken is onze Zuid-Afrikaanse parel Thulani Serero. Thulani, zeg het eens.

Genoeg gesproken. Het is tijd voor de betrouwbare prognose.

De prognose: bij Vitesse-Ajax is het 88 minuten lang een slaapverwekkend tactisch schaakspel dat op een bloedeloze 0-0 af koerst. Maar in de laatste minuten weet invaller Jaïro Riedewald er toch nog 0-1 van te maken. Lekker puh, want in de heenwedstrijd kreeg Ajax tegen Vitesse in de blessuretijd het deksel op de neus.

Nog leuker: in De Kuip staat het bij Feyenoord-RKC lange tijd 2-1 voor de Rotterdammers, maar vrijwel tegelijkertijd met de goal van Riedewald scoort Romeo Castelen namens de Waalwijkers de gelijkmaker. Feyenoord verliest punten, Ajax wint, Ajax kampioen! Prima uitslag dus.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.