Tussen zeven en negen niks te doen vanavond? Kijk dan naar de A1 van Ajax!

Cruijff kijkt ook

Mocht u vanavond een uurtje of twee vrij hebben, zo rond de klok van zeven, zet dan de TV of stream even aan en kijk dan even naar de A1 van Ajax. Dan kunt u de toekomst van Ajax zelf aanschouwen, want die ziet er goed uit. En het voetbal is vaak beter dan het eerste elftal.

Vanaf 19:00 zend Ajax Exclusive TV de wedstrijd tussen de A1 van Ajax en de A1 van Barcelona uit. Vorige week speelde de jonkies van Cruijff fantastisch voetbal tegen de Spanjaarden. Maar na een rode kaart kwam Barcelona terug en bleef het gelukkig voor de A1 bij 2-2. De eindstand was niet het belangrijkste, de manier waarop de jongens voetbalden was briljant. Het positiespel, de passing, de combinaties, alles stond perfect en Barcelona had niks te vertellen. Vond Cruijff ook.

Voor vanavond is Nathan Leyder geschorst, die kreeg vorig week een rode kaart. Na tweede domme en onnodige overtredingen kreeg de Belg zijn tweede gele kaart waarna Ajax implodeerde. Met Cerny en El Idrissi moet Ajax vanavond Barcelona weer op de knieën kunnen krijgen. Dus mocht u vanavond even tijd over hebben, voordat de Champions League begint om kwart voor negen, neem de tijd om vanavond de A1 te bekijken.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.