Geblesseerde Serero mogelijk fit voor Ajax-Feyenoord

Foto: @SereroThulani

Thulani Serero komt pas volgend jaar weer in actie voor Ajax. De Parel van Zuid-Afrika heeft zondag tegen ADO Den Haag een scheurtje in zijn lies opgelopen. Onduidelijk is of het scheurtje door het hoge gras in Den Haag is ontstaan.

Serero kende tot nu toe een turbulent seizoen bij Ajax. Hij maakte tegen NAC Breda zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt en schoot er een week later meteen twee in tegen Heerenveen. In die wedstrijd incasseerde de technisch begaafde Serero ook een rode kaart.

Volgens de prognoses is Serero begin 2013 weer inzetbaar. Hij zou dan – mogelijk samen met Kolbeinn Sigthórsson – zijn rentree in het eerste van Ajax kunnen maken in de klassieker tegen Feyenoord op 20 januari. Dat komt dan weer goed uit.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Geblesseerde Serero mogelijk fit voor Ajax-Feyenoord

  1. Rob

    Onduidelijk of het door het hoge gras komt…..

    1 woord: ZIELEPOOT

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.