De volgende blessure voor Ajax, Andersen tuft tandjes

Misschien is het maar beter dat Frank de Boer de volgende keer de Denen thuis houdt als Morten Olsen ze oproept. Vorige maand kreeg Boilesen een bal vol in het gezicht en kon een paar wedstrijden niet spelen. Dit keer is het Andersen die de klos is.

Lucas Andersen hier nog met tanden

Gisteravond werkte Denemarken een vriendschappelijk duel af met Roemenië. Nou ja, vriendschappelijk, misschien betekent dat voor de Roemenen iets compleet anders want daar horen elleboogstoten niet bij. Zo kreeg Boilesen in de zestigste minuut een Roemeense arm in zijn gezicht. Boilesen was gelukkig ok, dat gold niet voor Lucas Andersen die in de eerste helft zo hard werd geraakt dat hij direct naar het ziekenhuis moest. Letterlijk het ziekenhuis in geslagen, lekker vriendschappelijk. De Deen verloor drie tanden.

Doorspoelen naar 28 minuut 38 in de Youtube-clip voor de overtreding op Andersen:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.