Ajax Zomerkwis: Bas Bariton trekt zich terug

Het waren tien prachtige dagen, maar de Ajax Zomerkwis van voormalig kwis-wereldkampioen Bas Bariton is toch echt weer voorbij.

Bas trekt zich nu met alle antwoorden terug in zijn zomerhuisje op Ibiza,waar hij alle reacties nauwgezet zal bestuderen om zo de winnaar van de Ajax Zomerkwis te kunnen bepalen. Deze winnaar maakt mogelijk kans op een unieke prijs.

U had het antwoord op de vraag van gisteren nog tegoed. Dat was:

De bekende honkballer Johan Neeskens
We zijn benieuwd wanneer er witte rook vanuit Ibiza komt. Bedankt voor het meespelen en tot volgend jaar!

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Ajax Zomerkwis: Bas Bariton trekt zich terug

  1. held

    Bas/Marco bedankt voor de invulling in deze te stille periode. Zonder de kwis was het helemaal nietszeggend. Als het hoogtepunt is dat Ajax met 46 spelers twee wedstrijden kan spelen dan mag deze voetbalzomer snel afgelopen zijn. Ben sowieso teleurgesteld over die dubbele wedstrijden. Bij de eerste berichten daarover dacht ik nog dat het bijzonder was. Maar als Ajax echt meewil met een hoger niveau dan moet de basiself op dezelfde dag twee wedstrijden kunnen spelen tegen clubs als Groningen en Heracles. En dan gaat het niet om winnen maar om diepgaan in de voorbereiding. Nu was het vooral veel wol weinig garen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.