Voormalig Ajax-back Van der Wiel: dit is mijn Parijs

Hoe gaat het toch met de voormalige Ajax-back Gregory van der Wiel? Vorig seizoen volgden we Greg op dit blog dagelijks op de voet, maar sinds zijn vertrek naar Paris Saint-Germain is het contact toch minder geworden. Wij gingen op veler verzoek op onderzoek uit en wat blijkt: het gaat tres bien met Le Greg!

Gregory van der Wiel had een lastige aanloopperiode in het mondaine Parijs, maar komt de laatste weken onder trainer Carlos Ancelotti steeds meer aan spelen toe. Bovendien heeft Louis van Gaal hem opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel tegen Duitsland.

De voormalige Ajax-verdediger heeft gelukkig nog wel voldoende tijd over om in Parijs foto’s te maken en op Twitter te zetten. Wat voert Gregory daar zoal uit? Een selectie van zijn werk.

Greg zal Greg niet zijn als hij niet geregeld in het krachthonk te vinden is.

'Today's training' (foto: @GVanderwiel)

 

Soms verveelt Greg zich in het hotel en fotografeert hij zichzelf terwijl hij zijn tong uitsteekt.

#hotellife #bored (foto: @GVanderwiel)

 

Van der Wiel maakt ook gekke dingen mee in Frankrijk. Zo kwam hij laatst bij een Chinese MacDonalds, midden in Parijs.

'Haha Chinese Mcdonalds' (foto: @GVanderwiel)

 

Gregory houdt zoals bekend wel van een videospelletje op zijn tijd, altijd goed ter ontspanning en als sociale bezigheid. Hier doet Greg een avondje Fifa 13 met Hakim en Kenny Lala. Gezellig!

'Ready for Fifa 13' (Foto: @GVanderwiel)

 

Ook de Franse media zijn dol op Van der Wiel. Hier geeft Le Greg een interview aan het gezaghebbende radiostation RMC.

'Bonjour, je suis Greg' (Foto: @GVanderwiel)

 

Van der Wiel gaf tegenover RMC toe dat het lastig is dat hij geen Frans kan: ‘In Frankrijk spreken niet veel mensen Engels. Maar ik ga snel Frans leren. Iedereen helpt me om te integreren. Ik spreek veel met Ibrahimovic, want hij kan Engels.’

De voormalige Ajacied veilt overigens een paar kicksen voor Syrië. Meer informatie: hiero. Tot zover deze update over de lotgevallen van ons aller Gregory van der Wiel. Merci en tot de volgende keer!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Voormalig Ajax-back Van der Wiel: dit is mijn Parijs

  1. Panama

    Sinds hij in 2004 bij de NOS achter de microfoon kroop, toont Ducrot zich vooral bedreven in het in zeer plastische bewoordingen becommentarixc3xabren van de etappe en het hele gebeuren eromheen. Vooral als het koersverloop dramatische trekjes gaat vertonen, verliest Ducrot zich in enthousiaste, druistige bespiegelingen, waarin hij vele onnavolgbare Ducrotismen verwerkt: “Zie die Totschnig harken op het buitenblad langs die dranghekken met dat mijnwerkersgezicht, ik word er emotioneel van!” of “Zie hem achterstevoren op zijn fiets nog met alle wilskracht uit zijn lijf aanharken bij dat laatste wiel, schitterend!”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.