Ajax-fans: Bas Bariton moet blijven

Een meerderheid van de Ajax-fans wil dat Bas Bariton zijn contract verlengt. Dat blijkt uit een betrouwbare peiling op dit blog.

Liefst 57 procent van de respondenten vond de Ajax Zomerkwis van Bas Bariton ‘hartstikke leuk’ tot ‘geweldig’. Wel stelt 22 procent dat er ‘iets teveel discussiepunten’ waren. Zo’n 35 procent zegt ronduit: ‘Kan Bas Bariton hier niet gewoon mee doorgaan?’.

Niet iedereen was positief over de imposante reeks exclusieve Ajax-vragen van Bariton. Zo vindt 30 procent van de representatieve fans: ‘Waardeloos. Kan Bas Bariton niet iets nuttigs met zijn leven gaan doen?’.

Betrouwbaar
Zo’n 13 procent van de deelnemers antwoordde: ‘Weet niet/ geen mening / ben PSV-fan’.

De uitslag van het betrouwbare onderzoek heeft de hoofdredactie van Ajax.blog.nl doen besluiten het contract met de talentvolle kwisredacteur te verlengen. ‘Bariton is een betrouwbare partner gebleken. Daarom willen we met hem door, maar niet tegen iedere prijs.’

Focus
Binnen ‘een redelijke termijn’ wordt een nieuwe kwis verwacht, waarbij de focus nog zwaarder op kwaliteit zal liggen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Ajax-fans: Bas Bariton moet blijven

 1. Oog

  Helaas heb ik deze poll gemist. Al was de keus nog heel lastig geweest met de keuzes ‘hartstikke leuk’ en ‘ben PSV-fan’. Misschien de volgende keer ook de keuzeoptie “ben PSV-fan en vond Bas Bariton toch leuk” ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Sneu

     /   Beantwoorden  / 
 2. Mark78

  Je mist wel meer oog.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Alleen al het sarcasme achter “ik ben PSV fan”… Erg zielig!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.