Live Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

Straks om half vijf word de wedstrijd Heracles Almelo – Ajax Amsterdam gespeeld. Zal Ajax wederom punten verspelen in Almelo, of kan het team eindelijk weer tot een goede wedstrijd komen. De wedstrijd is begonnen verslag onderaan het artikel. 

 

Wat een belangrijke factor kan spelen is het kunstgras in Alemelo. Zolang Ajax gebruik maakt van zijn eigen kwaliteiten mag er geen probleem ontstaan. Wie er naast Luis Suárez in de spits zal staan is nog niet bekend. De wedstrijd word uitgezonden op eredivisie live kanaal 1, voor de mensen die dit niet hebben zal ik de tussenstand hier bij houden. Zodra de opstelling bekend is zal die hier ook geplaatst worden.

1: Maarten Stekelenburg 2: Gregory van der Wiel 19: Toby Alderweireld 5: Jan Vertonghen 8: Urby Emanuelson 21: Eyong Enoh 40: Demy de Zeeuw 11: Ismael Aissati 28: Dennis Rommedahl 16: Luis Suárez 10: Miralem Sulejmani

Scheidsrechter Pol van Boekel, Assistenten Wilco Lobbert en Angelo Boonman, 4e Official is Bart van der Scheer

26′ste minuut Dhr. van Boekel probeert nu alweer een stempel te drukken en geeft de Zeeuw een gele kaart voor de bal spelen ten opzichte van Everton.

31′ste minuut Terechte gele kaart voor Suárez na een domme overtreding.

Rust bij Heracles – Ajax het tempo is veel te laag. De scheidsrechter is net als de wedstrijd wederom een drama. Hopen op een betere tweede helft want op deze wijze verspelen we weer punten bij een tegenstander waar dit niet kan en mag. Cvitanich komt er in voor Dennis Rommedahl, hopen dat de heren goed op hun flikker gehad hebben van trainer Martin Jol.

De tweede helft is  begonnen.

65′ste minuut geel Quansah van Heracles

66′ste minuut Doelpunt Ajax, uit een corner van Toby Alderweireld 0-1

69′ste Minuut tweede gele kaart voor Quansah, vrij dom als je net geel gepakt hebt. Dus nu door tegen 10 man. Volgens de supporters van Heracles is van Boekel nu ineens de “dame van plezier van Amsterdam”(lees Hoer)

75′ste minuut wissel Ajax, Sulejmani eruit en Kennedy er in. 

86′ste minuut Doelpunt Ajax, Dario Cvitanich met het hoofd op aangeven van een struikelende Suárez 0-2

89′ste minuut Doelpunt Ajax, Ismail Aissati met een prachtige lob 0-3

Einde wedstrijd, al met al een moeizame overwinnig! De tweede helft was een stuk beter, maar nog steeds niet wat we van Ajax mogen verwachten. Positieve uitzondering waren de verdediging en Stekelenburg. De linies daarvoor hadden hun dag niet of voetbalden in een te laag tempo.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Live Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

  1. Geld verdienen op Internet

    Hehe wat cool dat je live commentaar geeft. Kijk je via eredivisie live naar de wedstrijd? Ik hoop dat die pantelic een toevoeging is want als Ajax al niet van heracles kan winnen komen we nergens :s Laten we op een mooie 2e helft hopen dan maar…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.